Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ




Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ.  6977368490, 6974215136
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)





            Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Πέμπτη 24 Μαΐου. Παρά και ενάντια στους διαχωρισμούς  που καλλιεργεί η εργοδοσία. Παρά τις φιέστες και το οικογενειακό κλίμα που πλασάρει. Εργαζόμενοι από όλα τα κτίρια του Ομίλου αλλά και από καταστήματα συμμετείχαμε στην συνέλευση συζητήσαμε γύρω από τα κοινά προβλήματα μας, ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς για το ποια πρέπει να είναι η δική μας απάντηση. Εργαζόμενοι έδωσαν την εγγραφή στο επιχειρησιακό τους σωματείο το σωματείο της 360 Connect, και όλοι μαζί πήραμε απόφαση για τη συμμετοχή στην απεργία στις 30 Μάη.

Συνάδελφοι, ενισχύουμε την δύναμή μας, το σωματείο μας για τους αγώνες που έρχονται. Ενώνουμε όλους τους εργαζόμενους απέναντι στις επιδιώξεις της εργοδοσίας. Παλεύουμε για μία σύμβαση που θα καλύπτει όλους, με εξίσωση των δικαιωμάτων μας προς τα πάνω. Οι εργαζόμενοι  παράγουμε όλο τον πλούτο, τα κέρδη τους προέρχονται από την δική μας δουλειά.

Εντείνουμε την μάχη μέσα στην Vodafone για μια σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους, απάντηση στον διαχωρισμό, στο πήγαινε - έλα, στις αλλαγές και στην συνολική επίθεση της εργοδοσίας. Ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, στον κλάδο, στην χώρα απαιτώντας την ανάκτηση όλων όσων χάσαμε στα χρόνια της κρίσης, την κατάργηση των αντιλαϊκών-αντεργατικών νόμων, ζωή και δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας!!!

Διεκδικούμε :

·         Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης εργασίας για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στον όμιλο! Με κατώτατο ελάχιστο μισθό τουλάχιστον στα 915 ευρώ μικτά με επίδομα γάμου 91,50 ευρώ και για κάθε τέκνο επιπλέον 45,75 ευρώ. 
·         Πλήρες και σταθερό ωράριο για όλους τους εργαζόμενους
·         Κανένα διαχωρισμό μεταξύ των εργαζομένων
·         κατάργηση της επινοικίασης της εργασίας. Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων.
·         Επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και  του κατώτατου μισθού στα 751€.
·         Υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης με ανάκτηση απωλειών.
·         Καμία αλλαγή και παρέμβαση στις εργασιακές - συνδικαλιστικές ελευθερίες.
·         Συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που να ανταποκρίνονται στην φύση της εργασίας μας.
·         Αυξήσεις στις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές.
·         Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας. Όχι άλλο ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο, σε νατοϊκούς εξοπλισμούς.
·         Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας
·         Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας - Καμία κατάσχεση για χρέη των εργαζομένων

Όλοι στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία 30 Μάη με το ΠΑΜΕ 10.30 Ομόνοια, προσυγκέντρωση 10.00 στην πλατεία Βάθης

Ενώνουμε τη φωνή μας με δεκάδες σωματεία και δευτεροβάθμιες οργανώσεις για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων κόντρα στους πλειστηριασμούς και τα άλλα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που εξαθλιώνει το λαό για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.