Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Σωματείογαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ.  6946603897 ,  6977368490
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πανηγυρίζει το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης που φορτώνει νέα βάρη στις πλάτες μας. Μιλούν για την ανάπτυξη που ήρθε, για την ανάπτυξη που θα έρθει, ενώ ταυτόχρονα χτυπάνε τα εργασιακά μας δικαιώματα, προχωράνε σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, μειώνουν συντάξεις και κοινωνικές παροχές. Μιλάνε για την Ελλάδα της ανάπτυξης, των επενδύσεων όταν είναι ακόμα σε ισχύ ο μισθός των 586 ευρώ και των 511 για τους κάτω των 25 ετών,  όταν μειώνουν κι άλλο το αφορολόγητο και  περιορίζουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Και από την άλλη πλευρά μας πετάνε σαν ξεροκόμματο το μέρισμα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Την ίδια στιγμή και κατά παραγγελία του κεφαλαίου επιχειρούν να βάλουν νέα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση στην οργάνωση και πάλη των εργαζόμενων. Στο επίκεντρο βάζουν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στον αγώνα των εργαζόμενων το δικαίωμα στην απεργία
Στον ίδιο τέμπο και η εργοδοσία της Vodafone , στήνει τα δικά της πανηγύρια διοργανώνει φιέστες για να μας δείξει τους στόχους της, την ανάπτυξή της εταιρίας  προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε μια οικογένεια. Δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν άλλο! Η δικιά τους ανάπτυξη τα δικά τους κέρδη για μας σημαίνουν απολύσεις, αύξηση της εντατικοποίησης, μείωση των διαλειμμάτων μας, τις απλήρωτες υπερωρίες ,παγίωση των μισθών πείνας.  Εμείς να παράγουμε και αυτοί να καρπώνονται. Δε θα μας πείσουν ότι οι στόχοι τους είναι και δικοί μας.
Η απάντηση είναι η οργάνωση στα σωματεία μας, κλαδικό και επιχειρησιακό, η πάλη μέσα από αυτά σε ταξική κατεύθυνση. Διεκδικούμε αυτά που αξίζουμε και δικαιούμαστε, δηλαδή την κάλυψη των δικών μας αναγκών με βάση τις δυνατότητες που προκύπτουν από την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης στο σήμερα, από την τεράστια παραγωγικότητα της εργασίας μας.
Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση! Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Την οργή και την αγανάκτηση μας την κάνουμε οργανωμένη δύναμη διεκδίκησης!
                            Στοχεύουμε τον πραγματικό αντίπαλο!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30πμ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ