Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου για την εξαγορά της Cyta από Vodafone


Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ.  6977368490 , 6974215136
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)






Και ήρθαν και οι ανακοινώσεις...

Tο σωματείο της 360Connect μετά και την σημερινή επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Vodafone για την εξαγορά της Cyta Hellas, καλεί τους εργαζόμενους σε επιφυλακή.
Ειδικά οι εργαζόμενοι στην 360 έχουμε πικρή πείρα από το τι σημαίνει για τους εργαζόμενους μια εξαγορά, δεν έχει περάσει και τόσος καιρός άλλωστε από τότε που μέσα σε μια νύχτα δημιουργήθηκε η 360Connect.
Mε βάση τις εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση μας στα σωματεία μας, η ενίσχυση της ταξικής κατεύθυνσης, η πάλη ώστε να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα μας, να παλέψουμε όλοι μαζί για εξίσωση όλων των εργαζόμενων προς τα πάνω.
Σαν επιχειρησιακό σωματείο της 360Connect αυτή την μάχη δίνουμε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης μας. Σε αυτή την φάση οφείλουμε μαζί με το κλαδικό συνδικάτο το ΣΕΤΗΠ και το ΠΑΣΕ Vodafone να απαιτήσουμε από κοινού από την εργοδοσία να μην γίνει καμία απόλυση, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα μας.
Για τον ίδιο λόγο σαν ΔΣ ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του κλαδικού Συνδικάτου για κοινή σύσκεψη των σωματείων και καλούμε και τα σωματεία ΠΑΣΕ Vodafone, Σωματείο εργαζομένων Cyta σε συμμετοχή στην κοινή σύσκεψη την Τρίτη στις 19.00 στο ΕΚΑ.

Να μην χαθεί καμία θέση εργασίας
Καμία αλλαγή προς το χειρότερο εργασιακών συνθηκών και απολαβών
Εξίσωση των δικαιωμάτων όλων προς τα πάνω και κατοχύρωση τους με την υπογραφή επιχειρησιακών και κλαδικής σύμβασης