Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΥΡΙΟ 12/1 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ !!! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ. 6977368490 / 6974215136
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη και αποφασισμένη να υλοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του κεφαλαίου, του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων. Με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, καταθέτει σήμερα στην βουλή «πολυνομοσχέδιο» με 70 και πλέον προαπαιτούμενα μέτρα, για να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση με ΕΕ και ΔΝΤ. Με αυτά τα μέτρα ξεκινάει το ξήλωμα των εργατικών, συνδικαλιστικών ελευθεριών, με νέα εμπόδια στην προκήρυξη της απεργίας, με απελευθέρωση των πλειστηριασμών που γίνονται και ηλεκτρονικοί. Συνολικά πρόκειται για νέο αντεργατικό – αντιλαϊκό οδοστρωτήρα που φορτώνει νέα χαράτσια στις πλάτες του λαού, για να «σωθούν» οι τράπεζες, για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας για τα μονοπώλια. Κυβέρνηση και εργοδοσία χτυπάνε τα εργατικά δικαιώματα και θέλουν ταυτόχρονα να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Αυτό εννοούν «δίκαιη ανάπτυξη» και επιστροφή στην «κανονικότητα». Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.
Στην Vodafone, η εργοδοσία τρίβει τα χέρια της περιμένοντας να περάσουν τα νέα μέτρα! Κάνει τα πάντα, εντατικοποιεί περαιτέρω την εργασία, βάζει ολοένα και περισσότερο άπιαστους στόχους, απολύει κάθε μέρα και σιγά σιγά παλιούς εργαζόμενους και τους αντικαθιστά με καινούργιους. Μας παρουσιάζει ότι είμαστε μια οικογένεια, μέσω των events, των meeting με τους προϊσταμένους, αλλά ετοιμάζεται να πλασάρει νέο κύκλο εθελουσίων σε κοντά 2 μήνες που κλείνει το οικονομικό της έτος. Είμαστε απλά νούμερα για αυτούς, project που πρέπει να βγουν στην ώρα τους, με κάθε μέσο. Μπορούμε και έχουμε την δύναμη να τους σαρώσουμε! Έχουμε αποδείξει ότι όταν λειτουργούμε οργανωμένα έχουμε κατακτήσεις!
Το σωματείο μας στηρίζει την 24ωρη απεργία που έχει καλέσει το κλαδικό σωματείο το ΣΕΤΗΠ,
μαζί με τα δεκάδες εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ.
Απεργούμε για να διεκδικήσουμε την επαναφορά του βασικού μισθού και κλαδική ΣΣΕ που θα επαναφέρει τα δικαιώματά μας σε προ κρίσης επίπεδα.
Απεργούμε για επιχειρησιακές συμβάσεις που θα εξισώσουν τα δικαιώματα και θα δίνουν πραγματικές αυξήσεις στους εργαζόμενους.
Απεργούμε για να βάλουμε φρένο στην εντατικοποίηση και την εργοδοτική τρομοκρατία.
Απεργούμε για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικών – λαϊκών οικογενειών στα χέρια τραπεζίτη.
Απεργούμε για να σταματήσει η διαρκής φοροληστεία, για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και κάθε είδους χαράτσια.
Απεργούμε για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, για την κάλυψη των απωλειών, των στοιχειωδών, βασικών αναγκών.
Τέλος δίνουμε απάντηση στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό που σαν γνήσια τσιράκια κυβέρνησης και κεφαλαίου από κοινού προωθούν και εφαρμόζουν αυτή την πολιτική τους μέσα στο χώρο δουλειάς. Οι παρατάξεις που έχουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ, (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΜΕΤΑ) αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση. Παίζουν τον ίδιο ρόλο, όπου έχουν πλειοψηφία και στον κλάδο μας. Καλούμε κάθε συνδικάτο στον κλάδο, την ώρα που η επίθεση στα δικαιώματα μας κλιμακώνεται, που γίνεται προσπάθεια να μπει στον «γύψο» το δικαίωμα στην απεργία που με αγώνες και θυσίες κατακτήθηκε, να πάρει απόφαση συμμετοχής στην απεργία.


Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον Αγώνα!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/1 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.!