Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους εργαζομενους της Cyta


Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ.  6977368490, 6974215136
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)

Αθήνα 31/1/2018

ΑΠΟΦΑΣΗ  Δ.Σ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την ΑΠΕΡΓΙΑ 02/02/2018
στην CYTA HELLAS

Συνάδελφισσες/Συνάδελφοι στη CYTA,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της 360Connect εκφράζει την συμπαράσταση της, την αλληλεγγύη της  και στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό μπροστά στην 24ωρη απεργία στις 02/02/2018, μετά την εξαγορά της CYTA Hellas από την Vodafone.

Οι εξελίξεις στον κλάδο απαιτούν την οργάνωση της δράσης στην κατεύθυνση υπεράσπισης και διεύρυνσης των εργατικών δικαιωμάτων μας . Έχει γίνει ξεκάθαρο πως  οι συγχωνεύσεις, οι εξαγορές, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν αφού σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται ο μονόδρομος της καπιταλιστικής ανάπτυξης και οι δεσμεύσεις που προκύπτουν από τις συνθήκες της Ε.Ε.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Είναι καιρός εμείς οι εργαζόμενοι να μην μετρήσουμε άλλο χαμένο χρόνο, αλλά να χαράξουμε την δική μας γραμμή πάλης και αντεπίθεσης, για την ανάκτηση των απωλειών στα χρόνια της κρίσης, για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. Ανάκτηση των απωλειών μας, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας, αυτό πρέπει να γίνει ο κοινός μας στόχος, να διαπερνά τη γραμμή πάλης, το πλαίσιο αιτημάτων μας.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε αποφασιστικά την δική μας δράση σε ταξική κατεύθυνση και προσανατολισμό, μέσα από την ισχυροποίηση των Επιχειρησιακών Σωματείων μας και  του κλαδικού Συνδικάτου μας, του ΣΕΤΗΠ. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρουμε να φρενάρουμε την ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ:
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Παλεύουμε για:
  • Να μην χαθεί καμία θέση εργασίας
  • Καμία αλλαγή προς το χειρότερο εργασιακών συνθηκών και απολαβών
  • Εξίσωση των δικαιωμάτων όλων προς τα πάνω και κατοχύρωση τους με την υπογραφή επιχειρησιακών και κλαδικής σύμβασης