Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου για την Ιμπεριαλιστική δολοφονική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία


Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
τηλ. 6972387407,  6977368490
               (Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)





Το Σωματείο μας καταδικάζει τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση ΗΠΑ- Μ. Βρετανίας-Γαλλίας στη Συρία με αφορμή δήθεν τη χρήση χημικών όπλων.

            Για μια ακόμη φορά ΝΑΤΟ και ΕΕ καταστρέφουν κράτη και αιματοκυλούν λαούς για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, για τον οποίο οξύνονται οι ανταγωνισμοί μεταξύ ισχυρών καπιταλιστικών δυνάμεων στη περιοχή, και όχι ο δήθεν πόνος τους να σώσουν το λαό της Συρίας! Κομμάτι των ανταγωνισμών αυτών είναι και η όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας στη περιοχή.

            Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που καλλιεργεί κλίμα εφησυχασμού και προσπαθεί να βαφτίσει το ψάρι – κρέας. Είναι ψέμα ότι η χώρα μας δεν συμμετέχει στο νέο έγκλημα επειδή δεν στέλνει πολεμικές δυνάμεις. Η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και έχει κάνει όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, μια απέραντη Νατοϊκή βάση, διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή ώστε να εξορμούν τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα. Αυτό σημαίνει συμμετοχή!

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΓΗ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ – ΜΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ

            Να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στους επικίνδυνους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές επεμβάσεις, στους οποίους συμμετέχει και η Ελλάδα.
Να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των φονιάδων των λαών.
Δε μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι. Η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ δεν είναι παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας για το λαό, αλλά παράγοντας εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για αλλαγή συνόρων, που είναι βαμμένοι με το αίμα των λαών, με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.


Υψώνουμε τώρα τη φωνή μας απαιτώντας:

·         Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
·         Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις που αποτελούν ορμητήριο για τα βρώμικα σχέδια εναντίον των λαών της περιοχής μας.
·         Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
·          Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες φαντάροι από αποστολές εκτός συνόρων.
·         Αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που σπέρνουν πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά.



Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
19:00 στο Σύνταγμα. Όλοι στους Δρόμους!
Έξω η Ελλάδα από το Νέο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα!