Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ψήφισμα Αλληλεγγύης στη συνάδελφο της Forthnet που απολύθηκε παράνομα

Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ
site: http://se360connect.blogspot.gr e-mail: se360connect@gmail.com
τηλ. 6972387407,  6977368490
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 132/2014)

18/2/2015
ΨΗΦΙΣΜΑ  ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ 360 CONNECT
Συνάδελφοι και συναγωνιστές στην FORTHNET-NETMEND,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της 360Connect εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή και έμπρακτη αλληλεγγύη μας στη συνάδελφο Ελευθεριάδη Αγάπη  που απολύθηκε παράνομα, καταχρηστικά και εκδικητικά.
Εξάλλου το ίδιο στίγμα τρομοκρατίας έχει δείξει και η 360Connect με την παράνομη απόλυση του συναδέλφου Μπάμπη Τρίκκα τον Φεβρουάριο 2014. Όπως και στην FORTHNET, έτσι και στην 360CONNECT η εργοδοσία απολύει κάθε πρωτοπόρο εργαζόμενο – συνάδελφο που το προηγούμενο διάστημα έχει σηκώσει ανάστημα, διεκδικεί σταθερή δουλειά με δικαιώματα, διεκδικεί συνολικά την ζωή που μας κλέβουν.
Η επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι δε χωράει στάση αναμονής. Άλλωστε την κατάσταση τη βιώνουμε καθημερινά μέσα στους χώρους δουλειάς μας. «Ρεαλισμός» για το κεφάλαιο σημαίνει μισθοί πείνας, εργασιακή περιπλάνηση, μηνιάτικες συμβάσεις, χτύπημα των δικαιωμάτων μας σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση. Κι όποτε πάει να ορθωθεί φωνή αντίστασης τότε την καταπνίγουν. Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα:
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ
ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Όσο τα μονοπώλια και οι μεγαλοεργοδότες , μαζί με το πολιτικό προσωπικό τους ξεδιπλώνουν τα δικά τους σχέδια τσακίζοντας τις ζωές μας για τα κέρδη τους, έτσι και εμείς θα ξεδιπλώσουμε τη δική μας αντεπίθεση! Με τον αγώνα μας και με το δίκιο της τάξης μας, με τις ανάγκες μας μπροστάρη να βρουν οργανωμένο κίνημα αντίστασης, να βρουν αγώνες μαζικούς, διεκδικητικούς, μακρόχρονους.
Φοβισμένοι πρέπει είναι οι εργοδότες όταν βλέπουν τους εργαζόμενους να είναι σαν μια γροθιά και να παλεύουν. Τον πλούτο τον παράγουμε εμείς και δεν θα χαρίσουμε σε κανένα κηφήνα τη δουλεία μας!
ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ – ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ
Τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ &
Το ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕΤΗΠ

ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε