Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Υπογραφή Τροποποιημένων Συμβάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συναδέλφισσα/Συνάδελφε στην 360Connect,

Την προηγουμένη συγκυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ την διαδέχτηκε η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όμως μαζί με την παλιά κυβέρνηση δεν έφυγαν και τα προβλήματα μας.
Οι μισθοί πείνας, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, η εντατικοποίηση της εργασίας, το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε με την Τρόϊκα, είτε χωρίς αυτή, είτε με οποιοδήποτε άλλον μηχανισμό που μπορεί να σκαρφιστούν δεν αλλάζουν την δυσμενή θέση που βρίσκεται η εργατική τάξη και το σύνολο του λάου.
Μετά την τελευταία συνάντηση που έγινε με εκπροσώπους της VodafoneHOL – 360CONNECT,  να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε την Τροποποίηση για την κατάργηση και αλλαγή των παράνομων και καταχρηστικών όρων των ατομικών συμβάσεων εργασίας, ώστε να προχωρήσουμε στην υπογραφή των νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας που θα αποτυπώνει γραπτά την επαναφορά των μισθών για τους παλιούς συναδέλφους αλλά και θα κατοχυρώνει κύρια και βασικά δικαιώματα εργασίας για τους εργαζόμενους στην εταιρεία  συνολικά.
Δεν σταματάμε, προχωράμε, διεκδικούμε την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα κατοχυρώνει και θα καλύπτει δικαιώματα και μισθούς για όλους τους εργαζόμενους στην 360Connect
ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ
Να πάρουμε τη ζωή, το μέλλον στα χέρια μας
Από την οργάνωση μας στο επιχειρησιακό σωματείο της 360connect, και παράλληλα στο ΣΕΤΗΠ μαζί με τους συναδέλφους στον κλάδο, στη συμπόρευση με το ΠΑΜΕ και τη δράση μέσα στο εργατικό κίνημα εξαρτάται, η αξιοπρεπής ζωή,  η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Η αναμονή, η εναπόθεση ελπίδας σε κυβερνητικές εναλλαγές αποδείχτηκε πως δε φέρνει πίσω κατακτήσεις.
Αντιστεκόμαστε - Οργανωνόμαστε – Διεκδικούμε

·         Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
·         Εξίσωση των μισθών και των δικαιωμάτων των νέων εργαζόμενων στα επίπεδα πριν τις 18/12/2013. Ο διαχωρισμός που επιχειρεί ο όμιλος δε θα περάσει .Πλήρης δουλειά με δικαιώματα για όλους
·         Όχι στις απολύσεις- Καμιά δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.
·         Συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που να αντιστοιχούν στις ιδιαιτερότητες της εργασίας  μας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6972387407, 6932581761, 6946603897

se360connect@gmail.com / http://se360connect.blogspot.gr