Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση για τη συνάντηση της 19/12 με τους εκπροσώπους της Vodafone-HOL-360

Συναδέλφισσα/Συνάδελφε,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του HR της VODAFONE και της HOL.
 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Σωματείου Εργαζομένων της 360CONNECT μεταφέραμε τις Αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί.
 
Το κυριότερο ζήτημα είναι η υπογραφή νέων Συμβάσεων εργασίας με βάση και το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας του Πειραιά.
 
Από την πλευρά της εργοδοσίας υπάρχει δέσμευση και έγινε αναλυτική συζήτηση, για τους όρους στους οποίους υπάρχει σαφής διαφωνία, από το Σωματείο έτσι ώστε να κατοχυρώνεται η μισθολογική  επαναφορά και να κατοχυρώνονται τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Ορίστηκε νέα συνάντηση στις αρχές του 1/2015 έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην υπογραφή των νέων Συμβάσεων.  
 
Επίσης έγινε ενημέρωση και υπήρξε δέσμευση για το ζήτημα του υπολοίπου των των Αδειών και το πότε θα χορηγηθεί.   
 
Από την πλευρά του Σωματείου Εργαζομένων στην 360CONNECT, το σημαντικότερο είναι ότι υπήρχε δέσμευση για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με εξίσωση των μισθών προς τα πάνω, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των εργαζομένων.
 
Απαιτούμε:
•        Την άμεση επαναπρόσληψη των συνάδελφων μας με αορίστου χρόνου σύμβαση εργασίας.
·                             Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα καλύπτει  μισθολογικά τις σύγχρονες ανάγκες μας, θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα μας. Κανένας διαχωρισμός σε παλιούς και νέους εργαζόμενους
•        Όχι στις απολύσεις- Καμιά δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης.
•        Συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που να αντιστοιχούν στις ιδιαιτερότητες της εργασίας  μας.