Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Σ.Ε.ΤΗ.Π ΣΤΗ MEDIATEL

2/11/2014             
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΣΤΗΝ MEDIATEL
Η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη Mediatel καταδικάζει την απόλυση των συναδέλφου από την 360 CONNECT και εκφράζει την συμπαράστασή της στους απολυμένους
συνάδελφους.

H εργοδοσία της 360 συνηθισμένη από τις τακτικές της HOL, προσπαθεί να φιμώσει  οποιονδήποτε εργαζόμενο υψώνει ανάστημα απέναντι στις προσταγές της. Όπως απέλυσε τους πρωτοπόρους συναδέλφους όταν εργάζονταν ακόμα στην HOL, όπως έγινε με τον πρόεδρο του τότε νεοσυσταθέντος Επιχειρησιακού Σωματείου της 360, έτσι και τώρα προσπαθεί να εξασφαλίσει  αδρανείς και παθητικούς εργαζόμενους, απολύοντας τους συναδέλφους που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους.

Έχουμε πλέον την πείρα να κρίνουμε ότι όταν έρχονται τέτοιες επιθέσεις ακολουθούν πολύ μεγαλύτερες, με πιο τρανταχτό παράδειγμα τις απολύσεις των πρωτοπόρων συναδέλφων από την HOL, τις οποίες ακολούθησε η απόλυση του συνόλου των εργαζομένων και επαναπρόσληψη στην 360 με δυσμενέστερους όρους. Μπροστά στη διατήρηση και μεγιστοποίηση των κερδών πετάνε στο δρόμο τους εργαζόμενους από την δουλειά των οποίων έβγαζαν και βγάζουν τα κέρδη τους. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη, αφού βασίζεται στην περιβόητη “ανταγωνιστικότητα” των επιχειρήσεων, δηλαδή στην άνευ όρων “αφαίμαξη” των εργαζομένων.

Δεν θα τους περάσει.

Καλούμε τους συναδέλφους στην 360 και σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα σε οργάνωση με τις ταξικές δυνάμεις του ΣΕΤΗΠ για να μπορέσουμε να δώσουμε μια δυνατή και ουσιαστική απάντηση.

Το μεγάλο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1/11 έδειξε το δρόμο.
Τώρα, δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο την πάλη μας.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ: ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ


Η ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΣΤΗΝ MEDIATEL