Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.ΤΗ.Π ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – Σ.Ε.ΤΗ.Π.
Γ΄ Σεπτεμβρίου 48β & Μάρνη Αθήνα

920/2007 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                  2/11/2014


Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της επιχείρησης 360 connect για τις απολύσεις των 3 συναδέλφων μας, την Παρασκευή 31/10/2014 με τη δικαιολογία της «παραγωγικότητας». Οι συνάδελφοι κρατούσαν το προηγούμενο διάστημα πρωτοπόρα στάση μέσα στο χώρο δουλείας μην ανεχόμενοι τις εξευτελιστικές συμπεριφορές, την πίεση για την επίτευξη των στόχων, από διοικητικά στελέχη της επιχείρησης.

Το ‘ίδιο έργο το βλέπουμε και σε όλον τον κλάδο, σε όλες τις μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Προσπαθούν να συνδέσουν τη δουλειά μας, τη ζωή μας, με τους στόχους που θέτουν κάθε φορά για την ανάπτυξη των κερδών τους, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Ένας εργαζόμενος σε οποιοδήποτε τμήμα είναι παραγωγικός από την στιγμή που πάει στη  δουλειά του στην ώρα του, είναι τυπικός και εκτελεί τα καθήκοντά του!


ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Για μας ρεαλιστικό στο σήμερα δεν είναι αυτό που ευαγγελίζεται Κυβέρνηση-ΕΕ. Δεν είναι οι συμβάσεις μήνα, οι μισθοί πείνας, το τσάκισμα της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης. Αυτά είναι κατακτήσεις του ίδιου του κινήματος που τα παίρνουν πίσω πότε στην κρίση και τώρα στην ανάπτυξη. Δεν θα το ανεχτούμε!

Απέναντι στον πόλεμο που έχουν κηρύξει τα μονοπώλια, απαντάμε με αντεπίθεση, με οργάνωση μέσα στους χώρους δουλείας. Μόνο μέσα από τον συλλογικό, ταξικά προσανατολισμένο και μακρόχρονο αγώνα μπορούμε πραγματικά να έχουμε κατακτήσεις.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΕΤΗΠ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ