Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι στην 360Connect ,
Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες που συμμετείχαν στις μεγαλειώδες κινητοποιήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν με το Επιχειρησιακό και το Κλαδικό Σωματείο. Ένα σύνθημα επικράτησε:
ΕΡΓΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις για την κλιμάκωση των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χιλιάδες νέοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι, γυναίκες και σπουδαστές συμπορεύτηκαν στην πρωτοβουλία του ΠΑ.Μ.Ε με το Συντονιστικό Μπλόκων των μικρομεσαίων αγροτών από 68 σημεία σε όλη τη χώρα να υψώσουν τη γροθιά τους στο Σύνταγμα και με μία φωνή να δηλώσουν ότι :
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!
Έχουμε δώσει σκληρές ταξικές μάχες, οι οποίες είναι αποφασιστική απάντηση στα παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες μας Κυβέρνηση – Ε.Ε -  Εργοδότες από κοινού και ταυτόχρονα σηματοδοτούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο των εργαζομένων στη συσπείρωση κι άλλων λαϊκών δυνάμεων και της ευρύτερης λαϊκής συμμαχίας που έχει διαμορφωθεί.
ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ
Το επόμενο διάστημα η επίθεση από την πλευρά τους θα ενταθεί με όλα τα μέσα για να επισπεύσουν τις μεταρρυθμίσεις που εξυπηρετούν την «ανάπτυξη» τους, Τα Συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες, οι Λαϊκές Επιτροπές σε κάθε γειτονιά έχουν βγει μπροστά, και διεκδικούμε το δικαίωμα μας για σταθερή δουλειά, το δικαίωμα μας στην πρόσβαση στην Κοινωνική Ασφάλιση και Πρόνοια.
Όχι άλλο μισθοί πείνας, τέλος στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, δεν αντέχουμε επιπλέον εντατικοποίηση της δουλειάς ούτε την τρομοκρατία της ανεργίας δίπλα μας. Θέλουμε Συλλογικές Συμβάσεις που να καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες μας. Απαιτούμε επαρκές δημόσιο σύστημα Υγείας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν για όλες τις οικογένειες και Ασφάλιση με Κοινωνικό χαρακτήρα.
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,  ΔΕΝ  ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ  ΠΟΥΘΕΝΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/2 17:00 ΣΤΟ PRESS ROOM
Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ! 
Να νεκρώσει όλη η χώρα!