Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το σωματείο εργαζομένων στην 360 Connect, δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στη δικαστική διαμάχη της συναδέλφισσας  για τη παράνομη και εκδικητική απόλυση της από την εταιρεία  ΩΘΗΣΗ.

Η συναδέλφισσα  Μ. Κ είχε αναπτύξει  πρωτοπόρα  δράση στο χώρο δουλειάς και διαδραμάτισε σημαντικό  ρολό  στην  οργάνωση  των  συναδέλφων  στη  συγκεκριμένη  εταιρεία, την οποία  συνέχισε και στην επομένη εργασία της, δηλαδή στην 360 Connect. Η απόλυσή της θεωρούμε πως είναι παράνομη, προκλητική και τρομοκρατική. Είναι ένα καίριο χτύπημα στο συνταγματικό δικαίωμα του συνδικαλισμού.  Η συνδικαλιστική δράση  είναι κατάκτηση του ίδιου του κινήματος και δε θα τη πάρουν πίσω. Δεν θα το ανεχτούμε!

Απέναντι στο πόλεμο που έχουν κηρύξει τα μονοπώλια,  απαντάμε με αντεπίθεση, με οργάνωση  μέσα  στους  χώρους  δουλειάς.  Μόνο  μέσα  από  το  συλλογικό,  ταξικά προσανατολισμένο αγώνα, μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις.

Δηλώνουμε την συμπαράσταση και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στη συνάδελφισσα και παραβρισκόμαστε στην ακροαματική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 28/04 στα δικαστήρια της σχολής Ευελπιδων