Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Για την παρέμβαση του Σωματείου μας σχετικά με τις συμβάσεις της ADECCO

Το Σωματείο μας, μαζί με το ΣΕΤΗΠ προχώρησε σε παρέμβαση τόσο στην εργοδοσία της Vodafone , όσο και στην ίδια την ADECCO σχετικά με τις συμβάσεις που έχουν σταλεί με αφορμή την αύξηση-κοροϊδία του κατώτατου μισθού.

 

Ζητήσαμε γραπτά στην εργοδοσία της ADECCO τα εξής:

 

·       Να γίνει διορθωτική ενέργεια και να αναγράφεται στην σύμβαση ότι πρόκειται για τροποιητική, ποιος όρος είναι αυτός που μεταβάλλεται(μισθός) , καθώς και να αναγράφεται με σαφήνεια η ημερομηνία πρόσληψης και ότι οι υπόλοιποι όροι της σύμβασης παραμένουν ως έχουν.

 

·       Για το κείμενο που δόθηκε και αφορά στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, το Σωματείο μας ζήτησε την άμεση απόσυρσή του και έθεσε το ερώτημα τι θα γίνει σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι αρνηθούν να το υπογράψουν.

 

Η εργοδοσία της ADECCO, παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές παρεμβάσεις μας, κρύβεται πίσω από παιδαριώδεις δικαιολογίες , αρνούμενη να τοποθετηθεί επί της ουσίας στα παραπάνω ζητήματα.

 

Δεν υπογράφουμε τίποτα , δεν πατάμε καμία αποδοχή σύμβασης!

Οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν την αύξηση-κοροϊδία μονομερώς, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε την υπογραφή μας σε ό,τι άλλο αρνητικό για εμάς πάνε να φέρουν

 

 

Συνάδελφοι, κανένας δεν μπορεί να είναι μόνος του απέναντι σε τέτοιες ενέργειες. Ο μισθός, οι όροι δουλειάς μας δεν είναι ατομικό παζάρι.

 

Παλεύουμε για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, δικαιώματα και όρους δουλειάς με βάση τις ανάγκες μας, μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς κατοχυρωμένα με Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

 

Όλοι στην Κλαδική κινητοποίηση μαζί με το ΣΕΤΗΠ και τα υπόλοιπα επιχειρησιακά , Παρασκευή 21/1,18:00, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και μετά με μηχανοκίνητη πορεία στο Υπουργείο Εργασίας

 

Όλοι στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας , Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 17:00