Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , οφείλουμε σαν Σωματείο να ξεκαθαρίσουμε το εξής:

 

Με βάση τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αύριο Τρίτη 25/1 δεν είναι εργάσιμη ημέρα, είναι αργία. Εκτός από τις συγκεκριμένες εξαιρέσεις που επιγράφτηκαν (πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες) όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν εργάζονται. Δεν επηρεάζονται από την σχέση εργασίας, σταθερή ή ελαστική, με φυσική παρουσία ή τηλεργασία. 

 

Συγκεκριμένα για εμας, αύριο δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο όσοι εργάζονται με κυλιόμενες βάρδιες «συνεχούς πυράς» και βρίσκονται ήδη στο αυριανό πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι που δεν εργάζονται σε όλες τις άλλες επίσημες αργίες, δεν θα εργαστούν ούτε αύριο.

 

Καταγγέλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας που μπροστά στο να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ , ενημερώνουν κανονικά σχεδόν όλα τα τμήματα για εργασία, ακόμα και αν η οδηγία που έχει δοθεί είναι διαφορετική!

 

 

UPDATE

 

Μετά από παρέμβαση του Σωματείου μας στην εργοδοσία, ξεκαθαρίστηκε πως αύριο εργάζονται μόνο τα τμήματα που δουλεύουν ούτως η άλλως σε καθεστώς αργίας.

Για τα υπόλοιπα έγινε … «λάθος» ή  «παρερμηνεία» !

 

Για οποία πίεση ασκηθεί σε συναδέλφους ενημερώνουμε άμεσα το Σωματείο μας, τα μέλη του ΔΣ.