Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10, 12:00, ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, ΑΘΗΝΑ)

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΡΑΙΣΙΕΣ ΤΟΥ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Πραγματοποιήθηκε Δ.Σ του Σωματείου μας με στόχο την οργάνωση της πάλης απέναντι σε όλους τους αντεργατικούς νόμους, στον νόμο Χατζηδάκη και θέμα τις αρχαιρεσίες μας το επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τη στήριξη των υπόλοιπων αστικών κομμάτων έκαναν νόμο το έκτρωμα Χατζηδάκη, με μέτρα που χτυπάνε τον σταθερό εργάσιμο χρόνο, νομιμοποιώντας τις απλήρωτες υπερωρίες. Η ανάπτυξή τους είναι χτισμένη πάνω στην δική μας ένταση της εκμετάλλευσης, πάνω στο χτύπημα των δικών μας δικαιωμάτων.

 

Ταυτόχρονα θέλουν να βάλουν εμπόδια  στη δράση και λειτουργία των σωματείων ώστε να μην υπάρξει καμιά φωνή που θα αντιστέκεται στους σχεδιασμούς προς όφελος της εργοδοσίας και των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν τα σωματεία να παραδώσουν τα πάντα στο κράτος με στόχο να τα βάλουν στο γύψο.

 

Το σωματείο μας είναι ξεκάθαρο απέναντι σε κράτος και εργοδοσία:! Δεν θα παραδώσουμε τίποτα στο κράτος, δεν θα εφαρμόσουμε καμία ηλεκτρονική διαδικασία που θέλουν να μας επιβάλουν! Θέλουμε Συνδικάτα ζωντανά, μαχητικά, κόντρα σε κάθε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους. Συνδικάτα οργανωτές της πάλης μέσα και έξω από κάθε χώρο δουλειάς. Συνδικάτα που ενώνουν την πάλη των εργαζόμενων κόντρα στο διαχωρισμό που θέλουν να μας επιβάλουν. Το Σωματείο μας αταλάντευτα όλα αυτά τα χρόνια σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται.

 

Με την συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη σύσκεψη Συνδικάτων-Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων που πραγματοποιήθηκε στις 5/10 στο Σπόρτινγκ, επιβεβαιώσαμε την δέσμευσή μας, ο νόμος έκτρωμα Χατζηδάκη θα μείνει στα χαρτιά!

Ρίχνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε και αυτός και όλοι οι προηγούμενοι αντεργατικοί νόμοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων.

Τα συνδικάτα έχουν ζωή ακριβώς επειδή εκεί βρίσκονται οι εργαζόμενοι, κάνουν τις συνελεύσεις τους και με ζωντανές διαδικασίες αποφασίζουν την οργάνωση της πάλης τους!

Με πείσμα και πίστη στο δίκιο του αγώνα μας μαζικοποιούμε ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας, γινόμαστε μέλη.

Συμμετέχουμε στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση στις 24/10

Ισχυροποιούμε το Σωματείο μας που θα προχωρήσει στις αρχαιρεσίες του

Βγαίνουμε πιο δυνατοί, εξοπλισμένοι με θάρρος για τους αγώνες που δίνουμε

Βαδίζουμε με τα δικά μας αιτήματα. Σχέδιο δράσης και πλαίσιο πάλης που καλύπτει τις δίκες μας σύγχρονες ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.