Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 23/7 9:00 – 12:00

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χθες πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη του σωματείου μας από κοινού με το ΣΕΤΗΠ και εργαζόμενους, όπου συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις μέσα στην εταιρεία και πως έρχονται να σαρώσουν τα δικαιώματα μας. Δεν είναι τυχαίο πως από όλους τους συναδέλφους αναδείχθηκε πως η κατάσταση έχει χειροτερέψει, με πίεση, εντατικοποίηση αλλά και με τις απολύσεις που έχει προχωρήσει η εργοδοσία με τις πιο αστείες δικαιολογίες.

Η Vodafone πατώντας πάνω στον φόβο που υπάρχει με την κατάσταση της πανδημίας, αφού χρησιμοποίησε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που έδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ, την τηλεργασία, τις αλλαγές ωραρίου στα καταστήματα, εκπαίδευση νέων εργαζομένων από το σπίτι χωρίς να στείλει ούτε ένα ακουστικό, τώρα που σταμάτησαν οι διαφημίσεις για τους διάφορους «ήρωες» στις τηλεοράσεις , προχωράει σε νέο κύκλο επίθεσης.

«Η Vodafone δεν έπιασε τους στόχους του πρώτου τριμήνου», «εφόσον θα δοθεί παράταση στην ΠΝΠ για την τηλεργασία εμείς  δεν θα γυρίσουμε κανέναν στην δουλειά», «έχουμε όλο το δικαίωμα να μην ανανεώνουμε τις συμβάσεις των εργαζομένων», αυτές είναι κάποιες από τις ατάκες που ακούσαμε ως σωματείο καλώντας και καταγγέλλοντας στην εργοδοσία όλα τα ζητήματα που προκύπτανε.

Συνάδελφοι,

Νομίζουν πως έχουν όλη την δύναμη στα χέρια τους και εμείς είμαστε οι μαριονέτες τους! Το σχέδιο τους είναι ένα και φτιαγμένο εδώ και χρόνια: τσάκισμα των δικαιωμάτων μας, έξοδος για τους «καλοπληρωμένους», πίεση, εντατικοποίηση, 9ωρες συμβάσεις, απολύσεις, τηλεργασία για πιο ευέλικτη εργασία!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!

Την Πέμπτη δίνουμε πρώτη απάντηση στους σχεδιασμούς τις εργοδοσίας! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει με απειλές και απολύσειςΟι εργαζόμενοι είμαστε αυτοί που παράγουμε τον πλούτο και τα κέρδη της Vodafone και όλων των επιχειρηματικών ομίλων.  Μόνος στόχος της εταιρείας η απρόσκοπτη κερδοφορία και ο ανταγωνισμός με άλλα μονοπώλια. Χαμένοι πάντα στην κούρσα είμαστε εμείς! Ήρθε η ώρα για συσπείρωση και μαζικοποίηση του σωματείου μας! Μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη, όλοι μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε και να κερδίσουμε τα δικαιώματα μας! Η ανέχεια και η απογοήτευση δεν μας ταιριάζουν!

ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 09:00-12:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!