Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι στην κινητοποίηση του ΣΕΤΗΠ στο Υπουργείο Εργασίας σήμερα 25/10 στις 18:00μ.μ. και πορεία στον ΣΕΒ


Σωματείο Εργαζομένων στην
Vodafone - 360Connect και λοιπές θυγατρικές
Αρ. Διάτ.: 368/2018

Συνάδελφοι,

Η ενίσχυση του σωματείου μας με νέα μέλη, η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές, αποτελούν ισχυρό  βήμα στη δημιουργία ενιαίου μετώπου εργαζομένων στον όμιλο απάντηση στο διαχωρισμό και την διάσπαση των εργαζομένων που καλλιεργεί η εργοδοσία.

Δε δεχόμαστε το παρόν και το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς, κυβέρνηση - εργοδοσία με την ενοικιαζόμενη εργασία,  τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τα 8ωρα που γίνονται 9ωρα τα stand by, τις αξιολογήσεις, τις απλήρωτες υπερωρίες, τις ατομικές συμβάσεις, το χτύπημα του εργάσιμου χρόνου τους μισθούς των 360 και 500 ευρώ, τη συνεχόμενη εντατικοποίηση της εργασίας.
Μας θέλουν υποταγμένους, φοβισμένους, άβουλους και ανοργάνωτους. Να δεχόμαστε κάθε χτύπημα στα δικαιώματά μας χωρίς αντίδραση, με αβέβαιο μέλλον και χωρίς ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Να δουλεύουμε και να ζούμε με σκυμμένο το κεφάλι, ζητιανεύοντας για ψίχουλα και χωρίς αξιοπρέπεια.
Παραμένουμε αταλάντευτοι στον δρόμο του αγώνα, χωρίς να μας πτοούν απειλές, τρομοκρατίες και απολύσεις.
Με νέα δυναμική συνεχίζουμε-κλιμακώνουμε τον αγώνα κόντρα στο 9ωρο, στις απολύσεις, στην εντατικοποίηση της εργασίας μας. Διεκδικούμε την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο με βάση το σύνολο των αναγκών μας. Από κοινού με όλους τους εργαζόμενους του κλάδου την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης.

Όλα αυτά κανένας δε θα μας τα χαρίσει. Ο καθοριστικός παράγοντας που θα αλλάξει όμως προς όφελος μας την κατάσταση είμαστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Η κάθε φωνή μόνη της δεν αρκεί. Χρειάζεται να οργανωθούμε, να κινητοποιηθούμε, να αντιτάξουμε και να παλέψουμε οργανωμένα και συγκροτημένα τα αιτήματα μας απέναντι στην εργοδοσία της Vodafone, και στο σύνολο των εργοδοτών του κλάδου.

Σε αυτή τη μάχη έχουμε συμμάχους το κλαδικό μας σωματείο το ΣΕΤΗΠ, τα δεκάδες σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες που έχουν πάρει απόφαση για την απεργία στις 14 Νοέμβρη.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης που θα διασφαλίζει τα κατώτατα όρια για κάθε επιχείρηση του κλάδου.

Δίνουμε δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση του ΣΕΤΗΠ  στο υπουργείο εργασίας στις 25/10  6:00μ.μ. και πορεία στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων

14 Νοέμβρη Απεργούμε

Κόντρα στα ψέματα της κυβέρνησης, κόντρα στις απαιτήσεις των εργοδοτών
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου όπως διαμορφώθηκε μετά τις αρχαιρεσίες:

Γιάννης Κωστόπουλος, Πρόεδρος
Μπάμπης Τρίκκας, Αντιπρόεδρος
Γεωργία Θεοδωροπούλου, Γεν. Γραμματέας
Λουκάς Περγαντάς, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας
Γρηγόρης Γιακουμάτος, Ταμίας
Στέλιος Τσακιράκης, Μέλος
Ανδρέας Κατσιμπέρης, Μέλος
Παναγιώτης Μπίκος, Μέλος
Σεραφείμ Γκέκας, Μέλος

Ελεγκτική Επιτροπή
Μαίρη Παναγοπούλου
Νίκος Τούλης 
Γιώτα Πατσιλίβα